Vegetarisk mat uppmärksammas i Magasin Måltid
Magnus Naess är kock. Sedan hösten 2012 har han jobbat som som kökschef på Globala gymnaiset i Stockholm.
=============================================================================================================
Varje dag gör han en god, näringsrik, varierad och vegetarisk mat till 600 elever och personal på Globala gymnasiet.
I nummer 6 av storkökens egna branschtidning Magasin Måltid uppmärksammas skolmaten på Globala gymnasiet. All mat på Globala gymnasiet är vegetarisk..
I artikeln "Grönt ljus för vegetariskt" i Magasin Måltid intervjuas Magnus om varför skolans elever har drivit fram att maten ska vara
vegetariskt.
På globala gymnasiet hemsida
kan du läsa mer om artikeln och ta del av följande goda recept:
Tzayspett med rostad aubergine & grillpotatissallad
Haloumisallad på matvet
Sallad på röda linser,ingefära och äpplen
Vegeskav med svamp och messmörssås
###
/Karin, sajtvärd på vegan ifokus och medarbetare på vegetariskt i fokus.