• Om iFokus
  • iFokus-bloggen
  • Intressesajter
  • Starta en sajt
  • Support
  • Logga in med Facebook
  • Bli medlem
  • Logga in
iFokus Hoppas du har en bra dag!
Reworking iFokus
  • Inlägg
  • Artiklar
  • Om sajten
  • Lexikon
  • Länkar
  • Medlemmar
  • Sök
  • A A
Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen Djurnyheter Aktuella evenemang Presentationer Recept: Varmrätter Recept: Frukost Recept: Drycker och mixer
Vegansk Smoothie Time Med Mango
3 svar

andreaswatz
2017-09-01
Tant gröns sommarsaft
1 svar

Tant Grön
2015-07-18
Smörgåstårta till mammaträff
10 svar

Torpedtass
2014-11-19
Dittt bästa dryckestips
0 svar

kelfwing
2013-01-21
Havremjölk
25 svar

kerre
2012-02-07
Favorit Smoothie
3 svar

Ceciliaolucifer
2011-09-28
apelsin saft
2 svar

stefanfritzon
2010-06-28
Varm choklad
4 svar

HannaM
2009-08-29
Citronsaft
5 svar

anebit
2008-10-02
Recept: Efterrätter och snacks Recept: Röror Recept: Sallader och kalla rätter Recept: Soppor Recept: Såser Recept: Övriga Matprat Hälsa Näringslära Livsstil Träning Hjälp ett djur direkt Organisationer Allmänt Djuretiska frågor Ekonomiska frågor Miljöfrågor Politiska frågor Resursfrågor Tips och Läsvärt. "Off Topic" Dagens mat Om sajten Djurnyheter

KRYDDA : LAGERBLAD

Lagerblad är en pålitlig allroundkrydda i köket. I denna artikel som är den första i vår artikelserie Kryddor får du veta mer om lagerbladet, var det kommer ifrån, hur det används, hur du ska förvara det samt länkar till vegetariska recept med lagerblad Läs mer »

Köttersättaren Seitan.

Seitan kommer ursprungligen från Buddhistiska munkar, seitan betyder "vete som sjudit" och är även kallad för Muck Duck. Läs mer »

KRISTI HIMMELSFÄRD -Vad är det?

Vad är kristi himmelfärd? När är det? Hur firar man? Vad ska man äta? Här får du svaren Läs mer »

FÖRVARA MATEN RÄTT

Om du förvarar maten rätt, så får den längre hållbarhet och du sparar pengar. Läs mer »

SÅ TAR DU HAND OM DINA RESTER

Vi slänger mycket mat idag och mycket kunskap om hur man tar hand om sin mat, en kunskap som var nödvändigt förr, har gått förlorad. Denna artikel vill få dig att ta hand om dina matrester och inte slänga maten. Att slänga är mat är en av vår tids största miljöbovar. Läs mer »

VEGETARISK NYBÖRJARE I KÖKET

Denna artikel är till för dig som både är ny i köket och ny vegetarian. Den försöker hjälpa dig att svara på vanliga frågor som vad som är vegetariskt och inte, vad du kan ersätta kött både utifrån smak, konsistens och näring. Den är ganska lång, så ha gott om tid när du läser den första gången. Artikeln är mer tänkt som en uppslagsbok än en artikel du läser i all hast... Läs mer »

ROTFRUKT: POTATIS

Potatis är en numera en basföda i det svenska matköket. Men vad vet du om våra kära knöl? I denna artikel får du veta vad potatis är, med vem den är släkt, hur den kom till Sverige och varför den heter potatis, lite information om olika vinterpotatis-sorter och färskpotatis-sorter, hur du ska förvara den, hur bäst lagar till potatis , vilka potatisredskap som är bra och en länk till där du kan ta reda på hur de olika potatisorterna smakar. Läs mer »

Gott Nytt År - Nyårsmat!

Här är tips på nyårsmat. Läs mer »

BRA TRÅDAR OCH ARTIKLAR FÖR DIG SOM ÄR NY

Denna artikel är för dig som är ny på formet eller/och är ny vegetarian. I denna artikel hittar du länkar till bra artiklar trådar för dig att läsa. Artikeln är indelad i 5 delar: För dig som är ny, för dig som vill ha mer kvar i plånboken och spara miljön, För dig som vill ha vegetariska recept till högtiderna, för dig som vill fördjupa dig och sist för dig som vill veta mer om råvaror. Mycket nöje. Denna artikel är klsitrad, vilket betyder att du alltid kan se denna artikel. Läs mer »

HANDLA SMART

Om du handlar smart, så sparar du både tid, pengar och miljö. Läs mer »

NYBÖRJARENS KOKBOK.

Detta är en extremt lång artikel. Men den är inte tänkt att läsa i ett sträck. Den är tänkt att fungera som en kokbok. När du kommer på att du t.ex vill göra vegetariska wallenbergare men inte vet hur, då tittar du i den artikel för att hitta receptet. Artikeln är tänkt för dig som både är ny i köket och som vegetarian, som en baskokbok som kan växa med dig i dina vegetariska äventyr. Därför finner du här också vad olika receptord betyder, hur man läser recept och hur olika grönsaker bör förberedas innan man tillagar samt hur man gör när man kokar, steker. Lycka till i det vegetariska köket! Läs mer »

Påsk

I denna artikel kan du läsa om varför vi firar påsk, om olika påsktraditioner och givetvis en receptsamling (i länkform) till en massa god (lakto-ovo) vegetarisk påskmat. Läs mer »

Så (jul)shoppar du på nätet

Såhär i juletider är det många som handlar online. Denna artikel vill hjälpa dig att så din nätshopping blir så bra som möjigt. Läs mer »

Nya inlägg på iFokus

  • Intuitionsövning 6 december
  • Nya smycken
  • Tomtens namnsdag idag
  • Vilken hyacint doftar godast?
  • Intuitionsövning 6 dec
  • Avicii-hyllning slog publikrekord
  • Godmorgon 6 December, 2019.
  • Ord för dagen
  • - Visa fler -
Om iFokus Mobilversion Annonsera Kontakta oss Support Användaravtal Skrivregler Cookies
iFokus logo

LONDON - NEW YORK - PARIS - MILANO - TOKYO - HONG KONG - RESTEN AV VÄRLDEN

© Copyright Internetfokus i Sverige AB


Tillbaka till toppen