Banankaka (vegan)
4 väl mogna bananer
1 näve valnötter (eller andranötter9
I runda slängar 30-50 g mörk choklad
75 g mjölkfritt margarin
2 dl socker
lite drygt 3 dl vetemjöl
1,5 tesked bakpulver
Smöra och bröa en form, sätt ugnen på 175 gradet.
Smält fettet.
Ner med bananerna och sockret och det smälta fettet i en bunke. Kör med elvisp till det är en smetig massa.
I med mjöl, nötter och choklad, vispa.
Tillsätt bakpulvret och vispa ihop.
I formen och in i ugnen i ca 40 minuter, beroende på formens storlek, vi hade en sån som det blir en kaka med hål i mitten=)
Låter himmelskt gott! :D Har du bild på bakverket?
Ehm.. den är uppäten till hälften=p Hann inte ta någon bild=)
Ska nog göra denna imorgon :)
Berätta gärna hur det går.. har bara gjort den en gång=p
lägg gärna in den i vegan också. =)
MUMS! Det låter smaskens