Annons:
Etikettallmänt
Läst 2750 ggr
[TrevorS]
2009-10-27 22:51

Pannkakor eller våfflor?

Vad brukar du ha på pannkakor eller våfflor?

Annons:
[TrevorS]
2009-10-27 22:52
#1

Jag brukar ha på engelsk lönnsirap =)

FeliciaS
2009-10-27 23:25
#2

Mestadels sylt, eller färska bär på sommaren :)

Mvh Felicia
medarbetare på Marsvin.ifokus

svartgronabrigaden
2009-10-27 23:32
#3

Lönnsirap och-/eller blåbärssylt. Himmelskt gott!

bobbs
2009-10-28 00:15
#4

Florsocker och bär <3 och så ska man ha i liiite kanel i pankakssmeten. Mumsigt värre :P

svartgronabrigaden
2009-10-28 00:27
#5

Kanel?! Gotta try it!

Hamka
2009-10-28 09:32
#6

Hjortronsylt :)

Annons:
[TrevorS]
2009-10-28 10:20
#7

ja jag brukade göra kanel"smör" fast med margarin med socker i, hur gott som hellst. =)

bobbs
2009-10-28 13:15
#8

#7 Oh det har jag aldrig testat, låter intressant :P

Saga85
2009-10-28 20:35
#9

Jag brukar köra lite kanel eller kardemumma på pannkakor. Eller äta dem som de är. Eller lingonsylt och (soja)grädde. Mumma.

Jag blev en gång bjuden på spenatvåfflor med en tillhörande röra på naturell yoghurt, champinjoner och chili. Var faktiskt mycket godare än vanliga våfflor. Måste försöka testa det själv någon gång.

Jetaime
2009-10-28 23:51
#10

Socker brukar ja ha på mina :P fast ibland grädde på våfflor.

HannaM
2009-10-29 15:59
#11

Hallonsylt oftast, smör är jättegott också. Ilband socker eller annan sylt. Vi brukar äta våfflor på våffeldagen och då är det först matvåfflor med gräddfil, hackad rödlök, hackat ägg, hackad saltgurka och rom (för dom som äter). Sen är det massa olika sylt och grädde efteråt.

[TrevorS]
2009-10-29 18:39
#12

Creps är gott också..:)

[Wera]
2009-11-07 23:22
#13

Till våfflor har jag: Vispad grädde och jordgubbssylt.
Till pannkakor har jag: Keso (mums!) och jordgubbssylt. Eller också kanel, socker och äppelmos (mums!)

Annons:
Upp till toppen
Annons: