Snabb bulgurröra
Jag är nästan själv förvånad över hur bra min "lunchröra" blev idag så jag ska dela med mig :P
Koka upp bulgur, i med en tärning grönsaksbuljong, hacka upp en tomat och en röd paprika, skölj en burk kikärtor - blanda ihop allting och häll över lite olivolja och mycket grönsakskrydda. Kan ätas direkt ur kastrullen med en klick turkisk youghurt/ cream fraiche eller liknande till. Tog max 15 minuter att göra.
Hanna
Låter som något jag ska äta imorgon. Tack!
Låter lätt och gott! ;)
Mvh Felicia
medarbetare på Marsvin.ifokus
Mmmmm… lät gott.. och som en bra bas att utgå från… jag brukar typ blanda feta/oliv keso med lite philadelphiaost/färskost å ha som röra till diverse "enklare" rätter… sjukt gott…
Oj, det lät väldigt gott! Det får jag lov att testa någon dag. Låter enkelt att göra också
Mvh Sigrid