Annons:
Etikettrecept-efterrätter-och-snacks
Läst 1123 ggr
Sjuttan
2017-12-21 18:10

Har problem med konsistensen på mitt Julgodis.

Mitt julgodis består av färska dadlar, sesamfrö, solrosfrö, salta jordnötter samt cacao, pulver-kaffe i lite hett vatten. Jag får massan för lös o det blir svårt att handskas med dem och om inte godiset står i kylen tills det ska ätas är det väldigt kletigt. Är annars himla goda. Har någon förslag på åtgärder? Chiafrön? I så fall i vilka mängder?

"Jag är inte tillräckligt ung för att veta allting".
Oscar Wilde.

Annons:
[AnimeV4]
2017-12-21 18:14
#1

Kanske något torrt? Ex. mandelmjöl? Vet inte hur det smakar, men det kanske inte är det godaste att ha i vetemjöl!😃Lite mer kakao annars?

Sjuttan
2017-12-21 21:41
#2

Bra tips men inte så gärna vetemjöl. Jag tycker mandelmjöl låter gott. Någon jag känner föreslog chiafrön. Någon annan föreslog cocosflingor. Får se hur jag gör. Tack!

"Jag är inte tillräckligt ung för att veta allting".
Oscar Wilde.

[AnimeV4]
2017-12-21 22:24
#3

Du får nog pröva dig fram, helt enkelt👍Hoppas att du kommer fram till något! Det lät förövrigt som ett spännande recept.

Sjuttan
2017-12-22 12:16
#4

Tack. Ja och väldigt gott!

"Jag är inte tillräckligt ung för att veta allting".
Oscar Wilde.

Upp till toppen
Annons: