Recept: Efterrätter och snacks

Har problem med konsistensen på mitt Julgodis.

2017-12-21 18:10 #0 av: Sjuttan

Mitt julgodis består av färska dadlar, sesamfrö, solrosfrö, salta jordnötter samt cacao, pulver-kaffe i lite hett vatten.
Jag får massan för lös o det blir svårt att handskas med dem och om inte godiset står i kylen tills det ska ätas är det väldigt kletigt.
Är annars himla goda.
Har någon förslag på åtgärder? Chiafrön? I så fall i vilka mängder?

Anmäl
2017-12-21 18:14 #1 av: PuffBuck

Kanske något torrt? Ex. mandelmjöl? Vet inte hur det smakar, men det kanske inte är det godaste att ha i vetemjöl!SkrattarLite mer kakao annars?

Anmäl
2017-12-21 21:41 #2 av: Sjuttan

Bra tips men inte så gärna vetemjöl. Jag tycker mandelmjöl låter gott.
Någon jag känner föreslog chiafrön. Någon annan föreslog cocosflingor.
Får se hur jag gör.
Tack!

Anmäl
2017-12-21 22:24 #3 av: PuffBuck

Du får nog pröva dig fram, helt enkeltTummen uppHoppas att du kommer fram till något! Det lät förövrigt som ett spännande recept.

Anmäl
2017-12-22 12:16 #4 av: Sjuttan

Tack. Ja och väldigt gott!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.