Recept: Efterrätter och snacks

Har problem med konsistensen på mitt Julgodis.

2017-12-21 18:10 #0 av: Sjuttan

Mitt julgodis består av färska dadlar, sesamfrö, solrosfrö, salta jordnötter samt cacao, pulver-kaffe i lite hett vatten.
Jag får massan för lös o det blir svårt att handskas med dem och om inte godiset står i kylen tills det ska ätas är det väldigt kletigt.
Är annars himla goda.
Har någon förslag på åtgärder? Chiafrön? I så fall i vilka mängder?

"Jag är inte tillräckligt ung för att veta allting". Oscar Wilde.
Anmäl
2017-12-21 18:14 #1 av: PuffBuck

Kanske något torrt? Ex. mandelmjöl? Vet inte hur det smakar, men det kanske inte är det godaste att ha i vetemjöl!SkrattarLite mer kakao annars?

Anmäl
2017-12-21 21:41 #2 av: Sjuttan

Bra tips men inte så gärna vetemjöl. Jag tycker mandelmjöl låter gott.
Någon jag känner föreslog chiafrön. Någon annan föreslog cocosflingor.
Får se hur jag gör.
Tack!

"Jag är inte tillräckligt ung för att veta allting". Oscar Wilde.
Anmäl
2017-12-21 22:24 #3 av: PuffBuck

Du får nog pröva dig fram, helt enkeltTummen uppHoppas att du kommer fram till något! Det lät förövrigt som ett spännande recept.

Anmäl
2017-12-22 12:16 #4 av: Sjuttan

Tack. Ja och väldigt gott!

"Jag är inte tillräckligt ung för att veta allting". Oscar Wilde.
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.