Livsstil

att bli en vegetarian

2018-03-22 17:54 #0 av: sebastian Ekdahl

Hej, jag har länge funderat på att bli vegetarian, jag är bara 14 år och jag har nu iallafall börjat äta endast vegetariskt i skolan, jag har däremot två problem. 

Det första är egentligen inget stort det är bara det att jag helt ärligt tycker visst kött är så himla gott, jag tror dock jag kan komma över det själv för det finns helt underbara vegetariska alternativ för allt nuförtiden.

Det andra problemet som jag har stött på det är att resten av min familj liksom älskar kött o så, har ni något jag kan göra för att få min familj att fixa vegetarisk mat till mig för dem svarar bara att dem tycker det är jobbigt och bökigt. Så jag antar att jag får vänta ett tag innan jag kan bli heltidsvegetarianGråterSover (heltidsvegetarian låter kanske lite konstigt jag vet inteGapskrattar)

Anmäl
2018-03-22 17:58 #1 av: MonicaLagerquist

När ett av mina barn valda att gå över till vegetarisk mat så var hon nog ungefär lika gammal som du är nu.

Vi hade det uppläget att hon skulle äa samtidigt med oss och att hon fick laga sin mat själv om hon inte ville äta det som serverades-Jag handlade hem så att det fanns att laga mat av.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-03-22 18:01 #2 av: sebastian Ekdahl

Tack så mycket! ska kolla med mina föräldrar ifall jag kan göra på samma sätt som din dotter. Jag gillar att laga mat så det ska bli kul Skämtar Bra lösning

Anmäl
2018-03-22 18:06 #3 av: tlover

Jag skulle göra som #1, erbjud dig iallafall att laga "din del" (ofta kan man ju äta tex samma potatis och samma sallad) så att det inte blir extra jobb för dina föräldrar

För att få bukt på det första problemet så behöver vi veta vilken slags kött/rätter som du gillar

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.