Annons:
Etikettmatprat
Läst 1068 ggr
cillal
2018-06-20 20:23

Falaflar så mjöliga

Jag har svårt för den mjöliga konsistensen som kikärter ger i tex falaflar. Om man gör egna vad kan man blanda i för att få mer "köttliknande" konsistens. Ja det är ju tråkigt att jag vill att det ska vara så likt kött som möjligt när jag vill äta vegetariskt. Men det är tyvärr så jag känner. Jag får inte i mig de där mjölbollarna men skulle vilja kunna göra en god vegetarisk hamburgare.

Jag har så lite erfarenhet av andra bönor men blir det annan konsistens av dem? Eller har alla kikärtskonsistens?

Annons:
vallhund
2018-06-23 19:40
#1

Kikärtor har en ganska egen konsistens.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

Tant Grön
2018-06-23 20:37
#2

#0 Du kan prova att blanda i grovriven ost och finriven lök.

Upp till toppen
Annons: